Bakboord

Beste welpen, ouders en geïnteresseerden,

Welkom op de pagina van de Bakboord! Wij zijn een jongens onderdeel die elke zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur samen komen op het clubgebouw in Leiderdorp. Wij zijn een groep met 30 jongens van 7 tot 11 jaar. De groep wordt geleid door 6 leidingsleden. De jongens die lid zijn bij ons heten welpen en worden verdeeld over 4 nesten. Elk nest bestaat op deze manier uit ongeveer 7 jongens. Deze nesten hebben verschillende kleuren; bij ons zijn dat: grijs, rood, bruin en zwart.

Tijdens de opkomsten doen wij allerlei verschillende spellen, opdrachten en vele andere activiteiten. Een aantal keer per jaar hebben wij speciale opkomsten. Zo hebben wij gedurende het jaar een uitje, 3 maal een kamp en nog veel meer speciaals. Twee van deze kampen blijven we een weekend slapen op ons gebouw en het derde kamp is de afsluiter van het seizoen, waarbij wij dan met onze groep een week op kamp gaan op een andere locatie in Nederland!

Belangrijke informatie

Afmelden
Afmelden is erg belangrijk! Om 14.00 beginnen wij met de opkomst. Als uw kind er niet is en wij geen afmelding hebben ontvangen is dit erg vervelend. In het ergste geval is er onderweg iets met uw kind gebeurd. Wij zullen zo veel mogelijk u proberen te bellen als uw kind er zonder afmelding niet is. Dit kost ons tijd tijdens de opkomst en dat is zonde. Als er brand is tellen wij de kinderen en weten wij door afmelding wie er niet is. Het is dus erg belangrijk dat wij van ieder kind weten dat hij een opkomst afwezig is, doe dit dan voor 13.30 per mail.

bakboord@vadedo.nl

Akela
Sander Bonte

Financieel aanspreekpunt
Rein Gauw

Uniformen en accesoires kunt u online bestellen op http://www.scoutshop.nl/

Contact
bakboord@vadedo.nl
Documenten

Geen documenten