Zijkant 'Onveranderd' met grasveld
Vooraanzicht 'Onveranderd'
Eiland 'Onverplaatsbaar'

Agenda

- geen activiteiten -

Huren: Gebouw

Het troephuis van Van der Does - Liethorp is ook te huur voor andere Scouting groepen. Als u geïnteresseerd bent of meer informatie wilt over bijvoorbeeld tarieven, kunt u rechts op de pagina de tarieven en algemene voorwaarden bekijken.

Ons troephuis is gelegen aan de Vadedo plas in een landelijke omgeving: de Munnikenpolder in Leiderdorp. De Vadedo plas staat in verbinding met de Does en er zijn goede waterverbindingen met de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Kagerplassen. De omgeving is zeer geschikt voor jonge scouts. Een kijkje nemen bij een oude bunker of zwemmen bij het strandje aan de Vadedo plas. Kortom er is zeer veel speelruimte op en rond ons terrein.

De accommodatie is nieuw (2005) Gebouwd en beschikt over een ruime centrale hal met daaraan 9 grote lokalen waarvan 4 voor het verhuur zijn (bij grotere groepen is het mogelijk om meer lokalen te huren in overleg), een keuken, 3 toiletruimtes, een mindervalidetoilet en 4 douches. Elk lokaal huisvest op zaterdag een scoutingonderdeel en nadat de opkomst voorbij is kunnen de leidingsleden nog naborrelen in de Stam.

Adres
Boomgaardlaan 24
2351 CR Leiderdorp

Zaterdagen

Op zaterdagen is ons gebouw doorgaans niet beschikbaar voor verhuur i.v.m. onze eigen opkomsten.

Plattegrond Troephuis

Contact

Documenten

- geen documenten -

Huurprijzen Gebouw

Het huren van het Gebouw kost voor Scouting groepen €4,50 p.p.p.n.

Met een minimum van €120,00 per nacht.

Excl. Afvalkosten

Locatie

Meer informatie over onze locatie staat op de pagina "Locatie".

Bekijk locatie